Υπνοδωμάτιο και Feng-shui – Dos και dont’s

31 Ιολ.

Υπνοδωμάτιο και Fengh-shui

By Ariadni

Υπνοδωμάτιο και Feng-shui – Dos και dont’s

Το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ιερό. Η θετική ενέργεια πρέπει να εισέλθει ώστε να είναι ευνοϊκό για χαλάρωση και ρομαντισμό φυσικά.

Μην τοποθετείτε έναν καθρέφτη που αντικρίζει το κρεβάτι από κάθε πλευρά, έτσι που να αντικατοπτρίζει το ζευγάρι. Αυτό θα μπορούσε να τραβήξει αρνητικά κύματα ενέργειας που οδηγούν στην αποτυχία του γάμου που οφείλεται σε τρίτους ή απιστία.

Μην τοποθετείτε την τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο. Εκτός της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπει, είναι παρόμοια με έναν καθρέφτη όταν καθρεφτίζει το κρεβάτι.

Τοποθετήστε το κρεβάτι σας με προσβασιμότητα και από τις τρεις πλευρές για να βρείτε ή να διατηρήσετε έναν σύντροφο.

Μην το τοποθετείτε σε ευθεία γραμμή με την πόρτα και όχι κάτω από ένα παράθυρο.

Αν το μπάνιο είναι μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας, να κλείνετε πάντα την πόρτα του.

Τα φυτά και τα ενυδρεία και γενικά το νερό, είναι κακοί μαγνήτες ενέργειας για ένα υπνοδωμάτιο. Η καλλιέργεια φυτών και τα κινούμενα ψάρια είναι αντίθετα με την ήσυχη ενέργεια που θέλουμε στην κρεβατοκάμαρα.

Αδειάστε τα πάντα κάτω από το κρεβάτι. Θα πρέπει να είναι καθαρό και ελεύθερο για την συνεχή ροή της ενέργειας.

Μάθετε τον αριθμό Kua σας και τις ευνοϊκές κατευθύνσεις του ύπνου σας.

Κρεμάστε ροζ ή σε σχήμα καρδιάς κρύσταλλα από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα, τοποθετήστε ένα ροζ κρύσταλλο χαλαζία σε ένα κομοδίνο, όπου μπορεί να πιάσει το φως για να φέρει καλή yang ενέργεια αγάπης.

Μεταφέρετε τον διάδρομο, το ποδήλατο ή άλλο εξοπλισμό άσκησης, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλες εργασίες που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, από το υπνοδωμάτιό σας σε άλλο χώρο του σπιτιού σας. Έχοντας αυτά στο υπνοδωμάτιο σας, θα σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε πάντα στην εργασία και όχι με τη σχέση σας.

Αποφύγετε τα έπιπλα με αιχμηρές γωνίες, διότι αυτά θα λειτουργούν ως δηλητηριώδεις βέλη. Στρογγυλευμένες γωνίες στα έπιπλα είναι το καλύτερο.

Ποτέ μην διαλέγετε κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι.

Εκτός από όλες αυτές τις φυσικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο υπνοδωμάτιο σας, μπορείτε να κάνετε και κάποιες ρομαντικές κινήσεις, όπως η ανάγνωση ποίησης στο έτερον ήμισυ ή ακόμα καλύτερα να γράψετε ένα ποίημα και να του το αφιερώσετε.

Ανάψτε μερικά αρωματικά κεριά, βάλτε απαλή και χαλαρωτική μουσική και καλέστε τον να χορέψει μαζί σας… ή σκεφτείτε μια άλλη ρομαντική δραστηριότητα που θα σας φέρει πιο κοντά.

Να μιλάτε πάντα σιγά και για ευχάριστα θέματα πριν τον ύπνο.
Πάντα να οραματίζεστε τους δυο σας, ως ένα ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι και έτσι θα είναι.

Πηγή: gynaika.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: