Τσιπούρες με αγκινάρες στο φούρνο

30 Οκτ.

 

By Dafni

Υλικά (για 4-6 άτομα):

1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό)
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
Δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Κόβετε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνετε και τις περιχύνετε με λαδολέμονο.
Ομοίως αλατοπιπερώνετε το ψάρι και το περιχύνετε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.

Ψήνετε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: