Μεσογειακή μακαρονάδα με κοτόπουλο

27 Ιον.

By Dafni

Υλικά

360 γρ καθαρισμένο φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
¼ του φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλου (ή κύβο κοτόπουλου)
¼ του φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί
1 κ.σ ρίγανη
200 γρ πιπεριές φλωρίνης (έτοιμες σε βαζάκι)
¼ του φλιτζανιού ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
3 φλιτζάνια μακαρόνια πένες ή φαρφάλες
¼ του φλιτζανιού τυρί φέτα σε κυβάκια

Εκτέλεση

Αν οι αγκινάρες είναι φρέσκες βράσε της σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Στη συνέχεια κόψτες σε κομμάτια.Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζέστανε το ελαιόλαδο και πρόσθεσε το σκόρδο και το κοτόπουλο. Σόταρε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Πρόσθεσε λίγο νερό, τον ζωμό κοτόπουλου, το κρασί και τη ρίγανη και άφησε να πάρει μια βράση για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πρόσθεσε τις ελιές και τις πιπεριές. Βράσε και στράγγιξε τα μακαρόνια και σέρβιρε με μερικά κυβάκια φέτας.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: