Σαγανάκι με Λημνιό καλαθάκι

8 Απρ.

Λημνιό καλαθάκι σαγανάκι

By Dafni

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 6 λεπτά

Υλικά-1 φέτα καλαθάκι Λήμνου πάχους 1-2 εκατοστών
-1 αβγό
-2-3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
-λάδι για το τηγάνισμα
-πιπέρι μαύρο σε κόκκους

 Eκτέλεση

Κόβουμε το τυρί σε φέτες. Σπάμε το αβγό σε βαθύ πιάτο και το χτυπάμε καλά. Τρίβουμε μέσα και το πιπέρι. Βουτάμε μέσα το τυρί και αμέσως το πανάρουμε προσεκτικά με την τριμμένη φρυγανιά σε πιάτο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε το τυρί μέχρι να ροδίσει γυρίζοντάς το και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε αμέσως.

Tip: Αν το τυρί είναι πολύ αλμυρό, το ξαλμυρίζουμε από την προηγουμένη σε μπολ, αλλάζοντας 5-6 φορές το νερό.

Πηγή: thecookbook.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: